Leerzame cursussen op het gebied van IT

Werk jij in de IT-branche en wil je je skills verbeteren of ambieer je een carrière in de IT? In dit artikel heb ik een aantal leerzame cursussen en trainingen voor je op een rijtje gezet die je helpen om je kennis en vaardigheden op het gebied van IT te verbeteren. Achtereenvolgens ga ik het met je hebben over de cursus big data, de cursus Python en de cursus SQL. Benieuwd geworden? Lees dan snel verder!

Cursus big data

Big data: als je in de IT werkt heb je er vast al eens van gehoord. Maar wat is big data eigenlijk en hoe heeft het zich door de jaren heen ontwikkeld? Daar wordt tijdens de cursus big data dieper op in gegaan. Tijdens deze cursus leer je hoe je big data in je voordeel kunt gebruiken om bijvoorbeeld je marketingactiviteiten succesvoller in te zetten of de klantervaring te verbeteren.

Cursus Python

Python is een programmeertaal die uitermate geschikt is voor het doen van data-analyse. Zelfs met alleen basiskennis van Python kun je al snel analyses en grafieken maken. Kennis van Python is daarmee een waardevolle vaardigheid en in dat kader is het slim om te investeren in een goede cursus Python. Je leert hoe je data omzet in bruikbare inzichten en hoe je deze inzichten in je voordeel kunt gebruiken om je bedrijfsstrategie bij te sturen.

Cursus SQL

MySQL is wereldwijd het meestgebruikte programma oor het beheren van relationele databases. MySQL is snel en is gericht op gebruiksgemak en mede daarom is het ideaal voor het maken van dynamische websites en eenvoudige webapplicaties. Wil je niet meer afhankelijk zijn van specialisten, maar wil je SQL zelf onder de knie krijgen? Overweeg dan eens om een training in SQL te volgen. Heb je al enige kennis en ervaring van SQL maar wil je je vaardigheden graag verbeteren? Er zijn ook verschillende vervolgtrainingen beschikbaar!

Meer informatie

Ben je na het lezen van dit artikel geïnspireerd geraakt en wil je één van bovenstaande cursussen volgen? Of ben je simpelweg benieuwd welke cursussen en trainingen er nog meer worden aangeboden? Klik hier voor meer informatie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *