Met ADmanager Plus geen last meer van directory problemen

ADmanager Plus is een managementsysteem voor je active directory hiermee kun je je skills en efficiëntie verbeteren. Het is een beheer en rapportage oplossing voor een active directory. Hiermee stel je IT beheerders in staat om makkelijk AD bestanden te beheren met als voorbeelden: AD-groepen beheren en bulk aanpassingen eenvoudiger uit te voeren.  Deze manager is makkelijk te begrijpen en heeft een makkelijke interface voor windows. Omdat het makkelijk te gebruiken is kan iedereen het ook leren waardoor het mogelijk is om alle active directory bezigheden makkelijker te maken. Met een centrale en intuïtieve interface van deze manager beheer je snel en eenvoudig het aanbod van complexe taken die uitgevoerd moeten worden. Voorbeelden van deze taken kunnen zijn dat je veel gebruikers en andere AD onderwerpen toegang geven aan voor AD administrators.

CBA Benelux

Beheer, rapporteer en automatiseer voor een beter werksfeer

Je kunt verschillende taken beheren met ADmanager Plus. Je kunt een inrichting gebruiken van gebruikers voor AD Exchange. Je kunt bulk beheren door middel van Csv’s je kunt ook een volledig beheerd of geautomatiseerd wachtwoord systeem creëren. Er zijn ook een aantal rapportage mogelijkheden in deze manager voorbeelden hiervan zijn: 

  1. Active Directory-gebruikersrapporten voor uitgeschakelde/vergrendelde accounts zonder scripts
  2. Genereer eenvoudig raporten over inactiviteit en aanmeldingen

Ook voor het automatiseren van deze manager zijn wat mogelijkheden je kunt de gehele omgeving opschonen met een bepaald tijdschema. En automatisch postvakken beheren op spam je kunt ook tijdslimieten instellen voor groepen zodat je even toegang kan verlenen en nog veel meer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *